auto MIDO

Auto MIDO is synoniem voor vertrouwen en kwaliteit. Daar gaan we voor. En daarin gaan we heel ver. Onze service is top, net als het onderhoud aan uw auto. Zodat u veilig op weg gaat.

Dat beloven we niet alleen, die afspraken hebben we vastgelegd in een officiële klantbelofte. Geen anonieme autopas, maar garantie waar we onze naam aan verbinden.

Is getekend Niek Herwers

Dit model
€ 35.990,-

Inclusief

Schadeherstel en glasreparatie
Wegenbelasting
Vervangend vervoer bij schade- en onderhoud
Auto Mido Card
Bekijk alle voordelen

Outlander phev

Robuust en stijlvol. Het stijlvolle antwoord op zuinig en schoon elektrisch rijden en tegelijk genieten van een krachtige, comfortabele crossover. De Mitsubishi Outlander PHEV heeft alles in zich om goed uitgerust op weg te gaan, ondersteund door slimme oplettende waarschuwingssytemen. Voor optimaal rijplezier.”

Deze uitvoering

 • Ultrasonic Misacceleration Mitigation System
 • Lane Departure Warning System
 • Forward Collision Mitigation System
 • Adaptive Cruise Control
 • LED koplampen met diverse chromen details
 • Super wide LED achterlichtunits
 • Zeven SRS airbags
 • Active Stability en Traction Control (ASTC)
 • Super All Wheel Control met Active Yaw Control
 • Brake assist, ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
 • Hill Start Assist (HSA), Emergency Stop Signal System (ESS)
 • Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS)
“De auto biedt in het dagelijkse leven de ultieme vrijheid.
Ook voor een zorgloze vakantie.”
Niek Herwers – algemeen directeur

De nieuwe Outlander PHEV is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot een veelzijdige plug-in hybride crossover, zowel zakelijk als privé. Prominent binnen het 'Dynamic Shield'-design van het front versterkt de Black Chrome-grille zijn karakteristieke en dynamische uitstraling. Het stijlvolle antwoord op de eigentijdse vraag naar zuinig en elektrisch rijden.

Het rijcomfort van de Outlander PHEV voldoet aan de hoogste verwachtingen. De krachtige plug-in hybride biedt een soepele rijervaring waarvan een uitgebalanceerd onderstel de basis biedt. Dankzij de vernieuwde stoelen en een verbeterde geluidsisolatie levert de Outlander PHEV zijn uitstekende prestaties in alle rust voor de inzittenden. Het is aangenaam stil in de Outlander PHEV.

De Outlander PHEV dankt zijn populariteit aan zijn innovatieve plug-in hybride techniek, zuinigheid en lage CO₂-uitstoot. Daarnaast is het een zeer krachtige, veelzijdige crossover met bijbehorende prestaties en een laag brandstofverbruik bij elke snelheid. De Outlander PHEV accelereert van 0-100 km/u in 11 seconden. Zijn elektrische top bedraagt 125 km/u, met de benzinemotor (elektronisch begrensd) 170 km/u.

De veiligheidsvoorzieningen van de nieuwe Outlander PHEV zijn van hoog niveau. De beproefde RISE-carrosserie, met kooiconstructie voor de inzittenden en kreukelzones die de botsenergie optimaal absorberen en wegleiden, bezorgen hem de maximale 5 sterren bij de Euro NCAP-crashtest. Bovendien biedt de Mitsubishi Outlander PHEV een uitgebreid standaardpakket slimme elektronica voor uw veiligheid en die van uw omgeving.

Beleef een nieuwe auto

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom.
Of kies voor een proefrit aan huis

Maak een Proefrit