auto MIDO

Auto MIDO is synoniem voor vertrouwen en kwaliteit. Daar gaan we voor. En daarin gaan we heel ver. Onze service is top, net als het onderhoud aan uw auto. Zodat u veilig op weg gaat.

Dat beloven we niet alleen, die afspraken hebben we vastgelegd in een officiële klantbelofte. Geen anonieme autopas, maar garantie waar we onze naam aan verbinden.

Is getekend Niek Herwers

Dit model
€ 12.490,-

Inclusief

Schadeherstel en glasreparatie
Wegenbelasting
Vervangend vervoer bij schade- en onderhoud
Auto Mido Card
Bekijk alle voordelen

Space Star

Geniet van het luxe en sportieve karakter van de nieuwe Space Star. Krachtig en modern met chromen details, fraaie strakke lijnen en een afwerking van hoog niveau. Voelbaar en zichtbaar in het ruime, comfortabele en complete interieur.

Deze uitvoering

  • Slimme technologie met de schoonste motor in zijn klasse
  • Auto Stop & Go verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot
  • Eco Drive Assist stimuleert zuiniger én schoner te rijden
  • Maximale veiligheidsvoorzieningen
  • Ergonomische stoelen voor maximaal comfort
  • Ongekende binnenruimte en bagageruimte met opbergbox
“Het leuke is dat iedereen blij is met een nieuwe auto.
Het verschil met vroeger is dat niet alleen mannen,
maar ook vrouwen heel goed weten wat een auto te bieden heeft.”
Adrie Jansen – boekhoudkundig/administratief medewerker

Het luxe en sportieve karakter wordt geaccentueerd door de fraaie 15-inch lichtmetalen velgen, uitgevoerd in gepolijst twee tonen zwart en zilver. De stijlvolle Bi-Xenon koplampen met LED-stadslicht bieden extra zicht en versterken de krachtige uitstraling van de Space Star. De modern vormgegeven achterlichtunits met LED-technologie zijn beter zichtbaar en verbruiken minder energie.

Ontdek het verfrissende rijplezier van de Space Star. Geniet van het comfort door de verfijnde styling, royale binnenruimte, vrij zicht rondom, rijke uitrusting en de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteun. Laat u verrassen door het luxueus uitgevoerde ruime interieur met ergonomischs stoelen voor ieder postuur. Optimaal comfort, tijdens korte en lange ritten.

Maximaal rijplezier, dankzij zijn pittige prestaties, uitstekende rijeigenschappen en voorbeeldige brandstofverbruik. Vlot in het woon-werkverkeer en gemakkelijk in te parkeren tijdens het shoppen. Met de Space Star is het volop genieten; hij is snel, wendbaar en beschikt over een uitstekende wegligging. Krappe bochten en strak inparkeren; een fluitje van een cent.

Veiligheid, veiligheid bovenal. Diverse actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen bieden alle inzittende maximale bescherming. Dankzij ASC en ABS en EBD bestuurt u de Space Star moeiteloos. Komt het onverhoopt toch tot een aanrijding, dan biedt het uitgebreide airbagsysteem zowel de bestuurder als de inzittenden maximale bescherming. Stap in de Space Star en geniet van veilig en zorgeloos rijden.

Space Star: Om te zoenen..

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom.
Of kies voor een proefrit aan huis

Maak een Proefrit