Ruitenservice

gratis i.c.m. Auto Mido Card

Bij Auto Mido is ruitenservice ook echt service. Onze monteurs staan direct voor u klaar, want zowel bij een sterretje in de voorruit als bij grotere ruitschade dient geen tijd te worden verloren. Wij komen meteen in actie en helpen u weer veilig op weg. De kosten van een ruitreparatie zijn in de meeste gevallen verzekerd, zonder eigen risico. Wij verzorgen voor u de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.  Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

Ruitschade

Ruitschade zorgt voor verminderd zicht en dient daarom direct verholpen te worden. Maar er is nog een reden om in geval van ruitschade niet langer door te rijden dan strikt noodzakelijk. Uw voorruit en achterruit (plus eventuele dakruit) maken deel uit van de carrosserie en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Mitsubishi. Dus: ruitschade? Neem geen risico maar neem contact op met Auto Mido.

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit geldt: hoe sneller u actie onderneemt hoe beter het is. Een klein sterretje kan meestal nog gerepareerd worden. Daarmee voorkomt u dat een grotere barst of scheur ontstaat en uiteindelijk de hele ruit moet worden vervangen. Auto Mido helpt u graag.

OF BEL 0314 - 34 66 44

Vooraf een heldere prijsopgave?

Wij maken graag een vrijblijvend onderhoud- of reparatieadvies
met vooraf een heldere prijsindicatie,
dus achteraf geen verrassingen.

neem contact op