Auto MIDO Erkend Duurzaam Autobedrijf

Duurzaam bij AUTO MIDO

  • Aandacht voor het welzijn van de medewerkers door het bieden van goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven.
  • Gebruik van stille en zuinige banden
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte materialen, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen - Gebruik van groene energie. LED lampen in de showroom en waterbesparende toiletten
  • Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.

Auto MIDO Erkend Duurzaam Autobedrijf

Auto MIDO is goed op de hoogte van schone mobiliteit en denkt verder dan alleen de verkoop van schone auto's. Ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met energiezuinige materialen. Auto MIDO is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf.

Het certificaat Erkend Duurzaam is het bewijs dat Auto MIDO maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelt in alle facetten van de bedrijfsvoering. Duurzaam Ondernemen vertaalt zich ook terug in een langdurige relatie met klanten, medewerkers, regionale leveranciers en betrokkenheid bij de maatschappij.

Zin in een lekkere kop koffie?

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom
of kies voor een proefrit aan huis.

Neem contact op

“Niets leukers dan dat een klant spontaan even binnenloopt. Even komt kijken naar dat nieuwe type auto. Ieder mens is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Sommige klanten verkoop je vaker een nieuwe auto over meerdere jaren, van generatie op generatie.”

Niek Herwers – algemeen directeur