auto MIDO

Auto MIDO is synoniem voor vertrouwen en kwaliteit. Daar gaan we voor. En daarin gaan we heel ver. Onze service is top, net als het onderhoud aan uw auto. Zodat u veilig op weg gaat.

Dat beloven we niet alleen, die afspraken hebben we vastgelegd in een officiële klantbelofte. Geen anonieme autopas, maar garantie waar we onze naam aan verbinden.

Is getekend Niek Herwers

Dit model
€ 21.490,-

Inclusief

Schadeherstel en glasreparatie
Wegenbelasting
Vervangend vervoer bij schade- en onderhoud
Auto Mido Card
Bekijk alle voordelen

ASX

Een aardigheidje van de ASX is het recyclen van remenergie; een speciale dynamo zorgt ervoor dat de ASX zijn accu oplaadt tijdens het afremmen van de auto. Dat is precies andersom dan bij conventionele auto’s .De ASX verbruikt daardoor minder brandstof om de accu volledig op te laden.

Deze uitvoering

 • De zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor, met een vermogen van 117 pk / 86 kW en een CO2-uitstoot van 133 g/km en een verbruik van 5,8 l/100 km.
 • De 1.8 DI-D MIVEC turbomotor met een vermogen van 116 pk / 85 kW, accelereert van 0 naar 100 km/uur in 10,2 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt slechts 4,8 l/100 km.
 • Centrale deurvergrendeling
 • Gordijnairbags
 • ABS met EBD
 • Active Stability and Traction Control (ASTC)
 • Hill Start Assist (HSA).
 • Cleartec
 • Auto Stop & Go systeem (AS&G)
 • Recyclen van remenergie
 • Hoogwaardige aerodynamische vormgeving
“Niets leukers dan dat een klant spontaan even binnenloopt.
Even komt kijken naar dat nieuwe type auto.
Ieder mens is anders en dat maakt het werk juist zo leuk.
Sommige klanten verkoop je vaker een nieuwe auto
over meerdere jaren, van generatie op generatie.”
Niek Herwers – algemeen directeur

Het hoge niveau van luxe wordt geaccentueerd door de herkenbare 'Jetfighter-grille'. Het interieur is ontworpen rondom de bestuurder en zijn passagiers. De 'soft touch' bekleding draagt bij aan het gevoel van kwaliteit. De combinatie van zwarte en zilverkleurige accenten geeft een sportief gevoel. Afhankelijk van de uitvoering is de ASX uitgevoerd met verchroomde accenten.

Waar de reis ook naar toe gaat, in de ASX kunt u alles meenemen wat u op uw bestemming nodig heeft. De royale laadruimte heeft een capaciteit van 442 liter en kan optimaal worden bereikt via de riante achterklep. Onder de laadvloer is een extra bagagecompartiment aangebracht; handig voor spullen die onderweg niet meteen nodig zijn.

Vertrouwen hangt af van controle. De grote spoorbreedte in combinatie met een lange wielbasis biedt een solide fundament die op soepele wijze afrekenen met elke oneffenheid in het wegdek. De schokdempers en stabilisatorstangen zijn afgestemd op sportief gebruik, wat een uitstekende handelbaarheid en stabiliteit in bochten oplevert.

De ASX biedt optimale bescherming voor u en uw medepassagiers. De ASX heeft zijn uitstekende veiligheid bewezen in de Euro NCAP test en was daarnaast superieur aan auto´s van dezelfde grootte. De Mitsubishi ASX is standaard uitgerust met zeven airbags; in het dashboard, zij-airbags en een knie-airbag voor de bestuurder en zogenaamde gordijnairbags.

Beleef een nieuwe auto

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom.
Of kies voor een proefrit aan huis

Maak een Proefrit