Service

Service

Een auto kopen is één, onderhoud en service is minstens zo belangrijk. Bij Auto MIDO werkt een team van ervaren en vakkundige professionals aan het onderhoud, reparaties en schadeherstel van uw auto.  Bij aankoop van een auto ontvangt u de gratis Auto MIDO Card een persoonlijke kaart waar we niet alleen uw naam, maar ook de onze aan verbinden. In combinatie met regulier onderhoud betaalt u slechts € 49,95 per jaar!

Auto Mido biedt meer voordeel op het gebied van service, diensten en producten. Met Auto MIDO leaserijdt u privé een gloednieuwe auto zonder dat u de auto in één keer hoeft te betalen. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Zonder bijtelling, omdat het geen auto van de zaak is, zodat u iedere maand precies weet waar u aan toe bent. En als er onverhoopt iets misgaat, kunt u terugvallen op onze dealerverzekering, de Auto MIDO verzekering tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie.

Zin in een lekkere kop koffie?

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom
of kies voor een proefrit aan huis.

Neem contact op

“Niets leukers dan dat een klant spontaan even binnenloopt. Even komt kijken naar dat nieuwe type auto. Ieder mens is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Sommige klanten verkoop je vaker een nieuwe auto over meerdere jaren, van generatie op generatie.”

Niek Herwers – algemeen directeur