Garantie

Garantie bij AUTO MIDO

Bij Auto Mido vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto's, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie.

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S

Koopt u een nieuwe auto bij Auto Mido? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

GARANTIE OP OCCASIONS

Bij de zekerheid van een gebruikte auto hoort een goede garantie. Onze occasions worden geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Auto Mido verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Auto Mido aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Auto Mido onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.

Zin in een lekkere kop koffie?

Kom geheel vrijbijvend kijken in onze showroom
of kies voor een proefrit aan huis.

Neem contact op

“Niets leukers dan dat een klant spontaan even binnenloopt. Even komt kijken naar dat nieuwe type auto. Ieder mens is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Sommige klanten verkoop je vaker een nieuwe auto over meerdere jaren, van generatie op generatie.”

Niek Herwers – algemeen directeur